sadsad x
asdasd
Ürün Yorumları
Hemel Marine Premium Yacht Varnish - Parlak Yat Verniği
Yat bakımı için aldık, çok memnun kaldık, güneş ışınlarına karşı koruması olması da bizim için önemli. Yüzeyde kolay yayıldı, birikme yapmadı. 5 yıldız veriyorum.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
05.10.2021
Hemel Wood Oil Chalk White - Renkli Parke & Mobilya Yağı
Ananemden kalan ahşap masa ve sandalyelerim için kullandım, bambaşka bir hava yarattı ve doğal görüntüsünü de bozmadı. Çok beğendim, tavsiye ederim, diğer renklerini denemedim ama bu renge bayıldım!
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
05.10.2021
Hickson Decor Ultra Aqua Wood Stain Rosewood - Renkli Ahşap Vernik
I got this wood stain as it is water based and doesn't include dangerous chemicals. Painted our balcony railings and pergola, got a perfect result! Rosewood color looks amazing!
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
06.08.2021
Hemel Exotic Oil Hazelnut - Renkli Tik Yağı
Arkadaş tavsiyesi üzerine sipariş verdik, 2 günde elimizde oldu, teslimat hızlı ve paketleme çok özenliydi. Bahçe mobilyalarımızın hem bakımı hem de güzel görünmesi için bu ürünü aldık, ahşabın güzelliğini ortaya çıkardı, yepyeni bir görüntü oldu, üstelik güneşe karşı da koruma sağlıyormuş. Çıkan renk harika, uygulamayı da kendimiz yaptık, çok pratik. Teşekkürler Hemel
Hasan Kurtuluş
02.08.2021
Hemel Deck Stain Teak - Deck Verniği
I have been using this product on my deck posts for the past five years. Great product that holds up and looks great even after pressure washing in the spring. Goes on easy and looks like a natural wood product afterward.
Adam Taylor UK
02.08.2021
Hemel Wood Oil 2C Chocolate - Renkli Parke & Mobilya Yağı
I renewed my ten years old kitchen worktop and table with this miracle oil, they look all new and have a nice color. After application, water is just staying on the surface, it doesn't pass through the wood. Very happy to get Hemel Wood Oil.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
30.07.2021
Hemel Aqua Stone - Taş Emprenyesi
We have ordered this product and used it for our old stone house restoration. We are very happy with the result. This was our second purchase from Hemel and we highly recommend their products. Delivery was fast and the item was very well packed.
Marry White
30.07.2021
Hemel Panel Door Paint Polar White - Panel Kapı Boyası
Bu ürün bir harika, kendi başıma hiç bir yardım almadan eskimiş kapılarımı güzelce boyadım, yepyeni oldular, evimin havası değişti
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
30.07.2021
Hemel Kitchenware Oil Clear-Şeffaf Mutfak Gereçleri Yağı
İçeriğinin temiz olması ve kokusuz olması en büyük tercih sebebim. Mutfağımda ahşap ne varsa hepsi için kullanıyorum, hem yeni gibi görünüyorlar hem de sudan nemden korumuş oluyorum. Bu ürün 5 yıldızı hakediyor.
Aygun Aymaz
30.07.2021
Hemel Kitchenware Oil Clear-Şeffaf Mutfak Gereçleri Yağı
Mutfakta ahşabı seviyorsanız, kesinlikle elinizde olması gereken bir ürün. Israrla tavsiyemdir.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
02.07.2021
Toplam 12 yorum görüntüleniyor.
1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.